PÅSKEUTSTILLING PÅ MYRESETRA, Skei

«SKI-IN» Skeikampen med åpning skjærtorsdag 9. april kl. 12.00 t.o.m. søndag 12.april.

I år har jeg med meg to gjesteutstillere Nina Seeberg, brukskunst/stasvotter (se bilder under høstutstilling på Pellestova) og Ellen Larsson, glassblåser og kollega fra glasshytta Hett Glass i Fabrikken www.hettglass.no

Galleri Langhus 21.-22. mars kl.10.00-17.00. Mer info www.gallerilanghus.no

  • DSC04596DSC04596DSC04596DSC04596DSC04596

En av disse tre kan bli ditt hvis du er med på trekningen på påskeaften. Gå inn på min Fbook profil, trykk LIKE og skriv GOD PÅSKE. Verdi u ramme kr. 3 200,- ( legger ut link på min Fbook i begynnelsen av mars, da like i vei!)

Digitale trykk, dvs foto av malerier er trykt på: William Turner 190 gr. 100% bomulls papir fra Hahnemule, topp kvalitet. Trykkene er signerte, og nummerete i et meget begrenset opplag. Rammet inn med refleksfritt kunstglass. Lykke til! Kanskje et av disse blir ditt.

Viser her  bilder fra PÅSKEUTSTILLINGEN 2018, og det fantastiske utstillingsrommet. Mange fant veien til det flotte gamle fjøset med en utstilling som jeg var veldig fornøyd med. Utstillingen ble en suksess.

DSC04581

Det gamle fjøset på Myresetra er et nydelig rom og galleri, som en katedral var det mange som sa. Sjelefred og varme selv om det var mange kuldegrader.

Jeg hadde glent å signere et malerie, og det gjøres her rett før åpningen.

Min kjære Tore synger på åpningen, alltid vakkert og det skapes en ekstra god stemning.

Mange kom på åpningen, og flere ble det i løpet av påsken. 

Viser her noen bilder hvor en ser at Myresetra ligger innunder Skeikampen og stolheisen rett bortenfor. Utstilling-ski-inn via porten øverst på setergrenda! 

Her gjøres to bannere klare for å vise vei, og at det er utstilling!

Påskeutstilling Willix

Påskeutstilling Willix

Påskeutstilling Willix

Her er "Team Myresetra" samlet til kaffe i solveggen. En rydda snø av taket, en anna utvida P-plassen, Kari og Simen eierne av setra, Olav journalist i Gausdøle`n, Maren i Visit Skeikampen, Tore og Meg.

DSC04581